GYIK

Gyakran Ismétlődő Kérdések

Próbáltunk minden információt összeszedni, hogy mindenki megtalálja a kérdéseire a legoptimálisabb válaszokat.

Általános információk

Az Artagora 1995-ben alakult művészeti portál weboldal. Célja, hogy Művészeti alkotásoknak adjon helyet. Támogassa a művészek közötti kommunikációt és kapcsolattartásokat.

Az Artagora kizárólag regisztrációval rendelkező Művészektől fogad el feltöltéseket, hozzászólásokat, csoport és fórum szoba létrehozásokat. A regisztrációval nem rendelkező Művészek a fenti tevékenységeket nem végezhetik.

Igen, a Művészek által publikált és publikus tartalmak mindenki számára elérhetőek, így az irodalmi kategóriába feltöltött írások elolvashatóak, a vizuális kategóriák pedig megtekinthetőek. Regisztráció nélkül viszont az oldal csak korlátozásokkal használható.

Egyszerűen a nyitó oldalon a jobb felső sarokban elhelyezett panel megnyitásával. Fontos, hogy a regisztrációval rendelkező fiók a felhasználói feltételek az adatkezelési nyilatkozat és az ászf elfogadásával használható.

Szigorúan tilos feltölteni az oldalra és azonnali tagság megvonás jár érte:

  • Bármilyen pornográf tartalom
  • Politikai tartalom
  • Vallási tartalom
  • Bármely etnikai csoportot sértő tartalom
  • Erőszakot ábrázoló tartalmak

Fontos, hogy csak a regisztrációval rendelkező Művészek tudják magukat törölni az oldalról! A regisztrációval nem rendelkezők akik kizárólag böngészési jogkörrel rendelkeznek, nem tudják magukat törölni, hiszen nem rendelkeznek felhasználói fiókkal.

Minden regisztrált Művész bármikor törölheti magát az alkotásaival együtt az oldalról, csupán az adatlapján ki kell választania az adatlap törlése lehetőséget. Ez az alábbi lépésekben érhető el:

Adatlap lenyitása > Beállítások > A fejléc kép alatti 3 pont … -ra való kattintásával lenyílik egy kis ablak ahol az Adatok exportálása menüpontot válasszuk > A megjelrnő tartalomban legalul Adatok törlése fül alsó részén: Fiók törlése.

Fontos kérdések

Minden Művésznek lehetősége van az adatinak láthatóságát elrejteni mások elől, így a láthatóság teljesen személyre szabható.

Adatlap > Beállítások > Adatlap láthatósága.

Az alkotások feltöltését semmi sem korlátozza. Azok feltöltési mennyisége a Művészre van bízva. Az alkotásoknak meg kell felelni a feltöltési szabályzatnak.

Nem. Az Artagora kizárólag irodalmi szöveg és fotó valamint ezek együttes alkalmazása esetében fogad el művészeti alkotásokat. Videó és Zene nem tölthető fel az oldalra.